Gestructureerde aanpak voor ieder formaat project

Initiatieven komen in alle vormen, groottes en mate van complexiteit. Organisaties wereldwijd gebruiken onze Project Management methodiek om te verzekeren dat deze projecten op tijd, binnen budget en met het gewenste resultaat worden opgeleverd. Onze schaalbare aanpak biedt de gewenste plannings- en management discipline en kan flexibel aangepast worden aan de omvang en behoeften van een project. Zodoende wordt de organisatie niet onnodig belast met administratieve rompslomp.

Bereikte resultaten

  • 111 projecten binnen de gestelde termijn opgeleverd
  • Toename - binnen één jaar - van het aantal projecten dat volgens planning verloopt, van 56.4% naar 90%
  • Verbeterde kosten beheersing van een gemiddeld tekort van $120,000 naar een overschot van $90,000
  • Beparing van miljoenen in proces- en materiaalkosten
  • Sterk verbeterde prestaties op veiligheidsgebied, waaronder een afname van 40% in verzuim en incidenten
  • Succesvolle vergroting van gewenste productiecapaciteit

 

Onze oplossingen

Een complete benadering met vier bouwstenen

Vier bouwstenen die de specifieke aspecten van project management belichten. Gezamenlijk combineren ze tot een uitgebreide en effectieve methodologie.

Project Definitie dient om de toegevoegde waarde van het project helder te krijgen en identificeert gewenste resultaten, prestatie parameters en weegt deze af tegen de benodigde investering in tijd, geld en andere middelen.

Project Planning dient ter bepaling wie wat doet en wanneer. Het combineert het bepalen van de gewenste volgorde en planning van werkzaamheden met het betrekken van de juiste personen en het verkrijgen van draagvlak. Project risico's worden gemanaged met het KT Potentieel Probleem Analyse proces.

Project Implementatie borgt het efficiënt en effectief gebruik van middelen om project resultaten te bereiken. Het adresseert de monitoring van het project, het adequaat reageren op problemen en het benutten van project evaluaties.

Project Communicatie is verweven door definitie, planning en implementatie en betreft vaardigheden voor effectief leiderschap, verwachtingsmanagement en stakeholder betrokkenheid en tevredenheid. 

De Kepner-Tregoe Project Management aanpak is gekoppeld aan het Project Management Institute (PMI)’s Project Management Body of Knowledge. Het is gebaseerd op het stellen van vragen en maakt het eenvoudiger om projectmatig te leren werken.

We zijn een PMI gecertificeerde aanbieder van Project Management training en advies.

 

We creëren het vermogen

Ons doel is om het gewenste vermogen te creëren binnen uw organisatie, echter dit wordt niet bereikt door training alleen. Acceptatie is de voorwaarde voor resultaat. Dat is waarom we samenwerken om de ROI van de investering in de organisatie maximaal te krijgen:

  • Verduidelijken van ontwikkeldoelstellingen en de relatie met business resultaten
  • Het identificeren van aandachtsgebieden voor ontwikkeling en hoe de nieuwe vaardigheden toegepast dienen te worden in de organisatie
  • Hulp bij het vaststellen van kritische omgevingseigenschappen die de ontwikkeling steunen of afremmen
  • Ondersteuning voor en na de training en on-job coaching om te verzekeren dat de vertaling van vaardigheden naar de dagelijkse praktijk zo goed mogelijk plaatsvindt.

Laat het weten als u geïnteresseerd bent in een periode waar nog geen data gepland zijn.

Workshop data en locaties

Bekijk alle workshops op onze corporate website (in English)
Datum Stad Land Prijs Taal Registreer
sep. 16
-
sep. 18
Den Dolder NL €1.900,00 Nederlands
Registreer

Terugkomdag: 11 november 2019