Project Management
 
Gestructureerde aanpak voor ieder formaat project
 
Doelgroep: Project managers en teamleden die werken met projecten variërend van verhuizingen tot productlanceringen en shutdowns van fabrieken. Kom met uw project team en werk aan uw project ter voorbereiding van de start of om het terug op het juiste pad te brengen.
 
Organisaties wereldwijd gebruiken onze Project Management methodiek om te verzekeren dat deze projecten op tijd, binnen budget en met het gewenste resultaat worden opgeleverd. Onze schaalbare aanpak biedt de gewenste plannings- en management discipline en kan flexibel aangepast worden aan de omvang en behoeften van een project. Zo wordt de organisatie niet onnodig belast met administratieve rompslomp. De workshop biedt u een praktische hands-on benadering voor project management, de concepten zijn direct toepasbaar en verbeteren onmiddellijk uw project. Meer dan 60% van de workshop wordt besteed aan oefeningen en individuele praktijktoepassingen. Ook ontvangt u deskundig advies en coaching van een KT professional tijdens en na de workshop.
 
Wat leert u? Na de workshop Project Management:
 
• Weet u hoe u de timing, kosten, prestatie indicatoren en specifieke project resultaten kunt verduidelijken en aanscherpen
• Bent u in staat vol vertrouwen te bepalen wie, wat wanneer gaat doen.
• Kunt u de gebruikelijke project valkuilen ontwijken
• Bent u in staat om de project doelstellingen te bereiken en dit ook aan te wenden voor nieuwe kansen
• Heeft u beter inzicht in de hoe u mensen binnen het project beter kunt laten presteren
 
Lengte: drie dagen plus een terugkomdag Workshop beschrijving Initiatieven komen in alle vormen, groottes en mate van complexiteit.