naar het schema

KT Proces Facilitator workshop

 

Word de leider in probleemoplossing 

 

Voorwaarden: Deelnemers aan deze workshops moeten een PSDM, ATS of ITSM PIM/Resolve workshop van drie of meer dagen, succesvol hebben afgerond.

Doelgroep: Mensen met leiderschaps kwaliteiten, met een basis begrip van de KT processen, die vanuit hun rol in de organisatie reeds optreden als facilitator of leidinggeven aan een team zoals: afdelingshoofden, project leiders, continuous improvement engineers, supervisors, proces engineers, service en support professionals (zoals incident en problem managers), escalatie managers.

Workshop beschrijving

Tijdens dit programma voor de ontwikkeling van facilitatie vaardigheden, versterken de deelnemers hun vermogen om groepen en individuen te begeleiden. Het doel is om bedrijfsproblemen op te lossen door middel van Kepner-Tregoe denkprocessen. De workshop ontwikkelt een diepgaand begrip voor Situatie Beoordeling, Probleem Analyse, Besluitvormings Analyse en Potentiële Probleem Analyse en Potentiële Opportuniteiten Analyse. Deelnemers leren moeilijke situaties helder in kaart te brengen, verantwoordelijkheden toe te wijzen, en anderen aan te moedigen het gevolgde proces te vertrouwen. De workshop besteedt ruime aandacht aan praktijkoefening. Leren door te doen. Ook ontvangt u deskundig advies en intensieve coaching van een KT professional tijdens en na de workshop.

Wat leert u? Na de KT Proces Facilitator workshop:

Heeft u het volgende niveau bereikt als KT professional

Is uw KT proceskennis verder vediept en staat u “boven de stof”

Bent u in staat om een groep effectief te leiden • Weet u hoe u een facilitatie moet voorbereiden, uitvoeren en afsluiten

Kunt u gericht, indringende vragen stellen om relevante informatie te verzamelen

Kunt u omgaan met weerstand binnen groepen • Bent u zich bewust van uw eigen stijl en weet u hoe u die moet aanpassen aan de behoefte van de groep.

Lengte: drie dagen plus twee dagen.

 

Workshop data en locaties

Bekijk alle workshops op onze corporate website (in English)
Datum Stad Land Prijs Taal Registreer
sep. 28
-
okt. 27
Den Dolder NL €3.750,00 Nederlands
Registreer

Blok I: 28 september - 30 september   

Blok II: 26 oktober - 27 oktober