KT Live Online Probleemanalyse & Besluitvorming

Tijdens deze online sessie leer je om te gaan met complexe situaties en oorzaken te vinden zodat problemen tot het verleden behoren. Tevens leer je besluiten te nemen die gedragen worden in je organisatie

Tijdelijk ter kennismaking voor een scherp tarief!

Situatiebeoordeling wordt gebruikt om problemen te scheiden en te verduidelijken en om prioriteiten te stellen. Als er verwarring optreedt, de juiste aanpak onduidelijk is of de prioriteiten niet gelijklopen met de plannen, is situatiebeoordeling het hulpmiddel bij uitstek. Deze sessie wordt ondersteund met individuele coaching.

Probleemanalyse wordt gebruikt om de oorzaak van een positieve of negatieve afwijking op te sporen. Als mensen, machines, systemen of processen niet naar verwachting presteren, verwijst probleemanalyse naar de relevante informatie en geeft het de weg aan naar de onderliggende oorzaak. Deze sessie wordt ondersteund met individuele coaching.

Besluitvormingsanalyse wordt gebruikt voor het maken van een keuze. Als het te volgen pad niet duidelijk is, als er te veel mogelijke keuzen zijn of als het risico om de verkeerde beslissing te nemen erg groot is, schept besluitvormingsanalyse duidelijkheid met betrekking tot het doel en maakt het een afweging van risico's en voordelen om tot een gedegen en met argumenten ondersteunde keuze te komen.

Duur 2 sessies van 4 uur plus, 1 sessie van 3 uur, 1 sessie van 2 uur en 1 sessie van 1,5 uur, na elke sessie volgen huiswerkopdrachten. Circa 22 uur.

Data 4, 8, 10, 11 & 15 juni

Workshop data en locaties

Bekijk alle workshops op onze corporate website (in English)
Datum Stad Land Prijs Taal Registreer
jun. 4
-
jun. 15
Online Webex NL €649,00 Nederlands
Registreer

Probleemanalyse & Besluitvormingsanalyse - 14.5 uur - Neem voor meer informatie contact met ons op