Organisatie oplossingen worden geleverd door Kepner-Tregoe met behulp van op-maat-ontworpen trainingen, leiderschapsontwikkelprogramma's of strategische consulting diensten.  Kepner-Tregoe bedrijfsoplossingen adresseren de zakelijke problemen van meet af aan. De oplossingen van Kepner-Tregoe, gericht op het oplossen en analyseren van problemen, zijn de laatste 55 jaar succesvol geïmplementeerd bij honderden bedrijven.

 

Kepner-Tregoe's oplossingen zijn data-gedreven, systematisch, door de tijd heen bewezen en bovenal menselijk. Zij geven de leiders van nu het vertrouwen om onder druk te presteren. De strategie consulting diensten van Kepner-Tregoe hebben een succesvolle (wereldwijde) reputatie als het gaat om het ondersteunen van managers in het aanpakken en oplossen van complexe problemen.

Consulting diensten van Kepner-Tregoe ondersteunen in het voorkomen van machine breakdowns, stroomlijnen van activiteiten (LEAN), verhogen van klantentevredenheid, of verbeteren van de onderlinge samenwerking. De oplossingen van Kepner-Tregoe leiden tot:

  • Tijdswinst
  • Slimmer gebruik van middelen
  • Minder fouten
  • Ononderbroken activiteiten
  • Hogere winst

Consulting diensten Kepner-Tregoe zijn beschikbaar in de kerngebieden zoals: Project Management, IT Support, Business Process Improvement, Service Process Improvement en Leadership Training. De Kepner-Tregoe benadering voor het oplossen en aanpakken van problemen is uitgegroeid tot "industry best practise", resulterend in uitzonderlijke resultaten. Niet alleen in Nederland, juist ook wereldwijd.