Kepner-Tregoe case studies zijn de praktijkvoorbeelden van KT's processen in actie. Kepner-Tregoe case studies laten zien hoe het gebruik van Kepner-Tregoe's probleem analyse technieken leiden tot een hogere Return on Investment (ROI), verspreid over verschillende sectoren.  ROI case studies uit een breedt scala van sectoren zoals de lucht-en ruimtevaart, automobiel-, farmaceutische industrie en financiële diensten illustreren dat de door Kepner-Tregoe onderseunde strategische initiatieven op het gebied van probleem analyse helpen bij het vergroten van een hogere ROI, voorkomen van bedrijfssluitingen en vergroten van marktaandeel.

Kepner-Tregoe 's passie is om uw bedrijf te verbeteren . Wij passen ons aan aan uw cultuur, verdiepen ons in uw bedrijf en staan naast u om te helpen bij het nemen van belangrijke besluiten. De enorme ervaring van Kepner-Tregoe in het omgaan met uitdagingen en het van dichtbij beoordelen van situaties, heeft geresulteerd in de beste oplossingen in de minste hoeveelheid tijd, elke keer weer.

Lees de succesverhalen en case studies van bedrijven die baat hebben gehad bij de implementatie van Kepner-Tregoe's problem solving processen.  U vindt hier ook een lijst van de winnaars van de  Kepner-Tregoe Process Achievement Award.

Bekijk onze succes verhalen

Success Stories and Case Studies

Process Achievments Awards

International Rational Process Achievement Award.