Problem Solving voor Operations

De concurrentie een stap voor

De kosten van downtime en producten die niet voldoen aan kwaliteitseisen, hebben een cruciale impact op winstgevendheid en klanttevredenheid. Kepner-Tregoe helpt bij het achterhalen van oorzaken van complexe problemen in productie, zodat de productkwaliteit, productiviteit en de operationele resultaten zichtbaar verbeteren.

Met het KT model voor Problem Solving in Operations, zorgen we ervoor dat onze klanten hun processen stroomlijnen, equipment efficiënt benutten en de producten voldoen aan de klanteisen.

“Sinds we met KT werken aan het verbeteren van onze problem solving activiteiten, zijn onze kosten met zes cijfers gedaald.”
Ulrich Tews, Technical Escalation Manager, Dell

“Voor mij persoonlijk kunnen de resultaten van Kepner-Tregoe worden gemeten in honderden miljoenen dollars.”
Robbert A. Lutz, voormalige vicevoorzitter, General Motors

Asset Performance

Het verhogen van de winstgevendheid van een organisatie begint met het maximaliseren van de ROI uit de middelen. Het verbeteren van zowel je Overall Equipment Effectiveness (OEE) en Workforce Enablement is van belang om het beste rendement uit productie investeringen te halen.

Kepner-Tregoe’s unieke combinatie van consulting en training helpt bij het verlagen van de kosten-per-eenheid, het verhogen van productie- en leverbetrouwbaarheid en het vergroten van capaciteit.

Continu Verbeteren

Verbeter de operationele prestaties van de organisatie door Kepner-Tregoe's best practice aanpak voor Problem Solving en Besluitvorming te integreren in de bestaande businessprocessen.

Ontwikkel een bedrijfscultuur waar constante verbetering plaatsvindt. Krijg door de gehele organisatie medewerkers die gericht zijn op verbetering en zelf op zoek gaan naar innovatieve manieren om de operatie te verbeteren.  

Quality

Verbeteren van productkwaliteit en het elimineren van verstoringen zijn niet alleen cruciaal voor het verlagen van de productiekosten en leverbetrouwbaarheid, maar ook voor het aantrekken van nieuwe klanten en verwerven van grotere orders.

Kepner-Tregoe’s expertise in het verbeteren van de productkwaliteit, biedt hulp bij de diagnose van de meest complexe problemen en geeft een sterk concurrentievoordeel en lagere conversiekosten.