Workshops en Trainings Data

KT Resolve

Incidents – major and routine - are an unfortunate reality in the day of a life of a service organization. These events immediately slip all hands on deck into damage control, remediation and hopefully... a fix.

Probleemanalyse en Besluitvorming (PSDM)
Den Dolder, NL

19.11.18-21.11.18 |

Registreer

Wanneer u geconfronteerd wordt met moeilijke problemen, belangrijke beslissingen, en de behoefte aan succesvolle acties, kunt u niet gewoon een "best guess" doen en hopen op een positief resultaat. Ingevingen, instincten, en pure intuïtie kan af en toe inspirerend zijn, maar vaker leiden ze tot onvoorziene problemen.

Analytic Troubleshooting (ATS)

KT Analytic Trouble Shooting (ATS) integreert kwaliteit en productiviteits inspanningen. Het biedt een logisch kader voor statistische procescontrol, lean manufacturing, Six Sigma, total productive maintenance, zelf-sturende teams en andere programma's. Niet gebonden aan een specifieke technologie, machine of proces, helpt ATS troubleshooters bij het oplossen van problemen in de productie-omgevingen van vandaag en morgen.

Project Management

In elke organisatie worden resultaten behaald door middel van projecten. Deze projecten zijn er in alle maten, soorten en vormen van complexiteit. En terwijl projecten enorm verschillend kunnen zijn, hebben projectteams een gemeenschappelijk proces nodig om daarmee de gewenste resultaten te bereiken. Als ze dat niet doen, zullen projecten waarschijnlijk onderpresteren.

KT Process Facilitator workshop

Het Kepner-Tregoe Proces Facilitator programma voorziet in het leiderschap wat nodig is voor facilitatie sessies waar gebruik wordt gemaakt van KT processen.

RCA - Root Cause Analyse met Troubleshooting simulator

Nieuwe workshop! Leer na twee dagen theorie, het geleerde toe te passen in praktijkgerichte simulatie. Met video's, logfiles, maintenance boeken te beschikking word je uitgedaagd om Situatiebeoordeling en Probleemanalyse direct toe te passen. Je krijgt direct feedback op de acties die je doet. Interactief en een klein beetje competitie. Wie durft? Schrijf direct in of lees meer.

KT Basic voor Servicedesk en Helpdesks (eerstelijns support)

Voortbouwend op onze reputatie binnen ITIL als best in class voor Problem Management, bieden we deze eendaagse sessie voor Service/Helpdesks aan. Problem management kan niet bestaan zonder goede incident logging. En incidenten hebben baat bij kritisch en analytisch denken. Het vakgebied van Kepner-Tregoe.

ITSM Problem & Incident Management

Deze workshop geeft een instap voor de wereldberoemde Kepner-Tregoe processen die aan de basis liggen van ITIL® Problem en Incident Management. Daarnaast bereidt deze voor PRISM® erkende opleiding je voor op het ISEB Foundation examen in KT ITSM Problem & Incident Management.

Incident Mapping

Kepner-Tregoe Incident Mapping brengt de duidelijkheid die nodig is om controle over grote incidenten te krijgen. Onderneem de juiste actie, en voorkom incidenten in de toekomst door het ontwikkelen van een visueel overzicht van oorzaak-gevolg-relaties waarmee de creatieviteit wordt gemobiliseerd die nodig is voor het vinden van oplossingen.

Problem Solving en Decision Making (eLearning)

Deze 100% online leermodule is ontworpen om volledig in uw eigen tempo en individueel te leren en het is niet nodig op vaste data of tijden deel te nemen aan een (virtuele) groep. Met ongeveer 8 uur online zelfstudie door KT eLearning krijgt u de relevante kennis die snel en eenvoudig kan worden toegepast op de werkvloer.

KT Resolve Coaching Workshop

De KT Coaching Workshop is een 5 daagse workshop die coaches in staat stelt om andere gebruikers van KT processen in de organisatie te ondersteunen en te werken aan continue verbetering van het gebruik van KT processen in de organisatie.

Train-de-Trainer

Program Leaders worden toegerust om workshops binnen uw organisatie te kunnen leiden. Deze leiders spelen een kritische rol ten aanzien van het ontwikkelen en implementeren van duurzame organisatie verbeter programma´s.