Kepner-Tregoe Program Leader (PL)

Kepner-Tregoe Program Leaders zijn gecertificeerd in een of meerdere Kepner-Tregoe processen door het succesvol afronden van ons Train-de-Trainer programma. Program Leaders zijn medewerkers bij onze klanten die de rationele proces vaardigheden aan anderen in hun organisatie kunnen overdragen en daarbij samenwerken met KT en teams in de eigen organisatie voor het bereiken van strategische en operationele resultaten. PLs zijn gecertificeerd in het trainen van specifieke processen waarbij ze gebruik maken van Kepner-Tregoe materialen. Program Leader kandidaten worden geselecteerd in samenwerking met Kepner-Tregoe. Deze certificatie wordt bereikt door het bijwonen van een Kepner-Tregoe "eind-gebruiker" workshop, gevolgd door het volgen van de Lead Development Institute (LDI) in de benodigde processen wat vervolgens moet worden afgerond met het succesvol geven van een eerste workshop die wordt geobserveerd door een Kepner-Tregoe professional. Hier vind u meer over ons Train-de-Trainer programma.

Kepner-Tregoe Proces Facilitator

KT Proces Facilitators zijn gecertificeerd in het leiden van groepen met het gebruik van de Kepner-Tregoe procesen: Situatie Beoordeling, Probleem Analyse, Besluitvormings Analyse, Potentiele Probleem Analyse en Potentiele Opportuniteiten Analyse voor het oplossen van business issues. De facilitators passen het proces toe, en samen met de groep wordt er gewerkt naar resultaten.

Process Facilitators die zijn geselecteerd in samenspraak met Kepner-Treoge, zijn medewerkers bij onze klanten die de "in-house" experts zijn in het gebruik van KT's technieken op business issues, zodat strategische en operationele successen kunnen worden behaald.

Ontdek meer over ons KT Proces Facilitator Programma.

Kepner-Tregoe Resolve Coach

KT Resolve Coaches zijn gecertificeerd in het coachen van individuen in het gebruik van de Kepner-Tregoe procesen: Situatie Beoordeling, Probleem Analyse, Besluitvormings Analyse, Potentiele Probleem Analyse en Potentiele Opportuniteiten Analyse voor het oplossen van business issues. De KT Coach zorgt er voor dat de coachee vaardiger wordt in het zelf toepassen van de geleerde methode.

KT Resolve Coaches, die zijn geselecteerd in samenspraak met Kepner-Treoge, zijn medewerkers bij onze klanten die de "in-house" experts zijn in het gebruik van KT's technieken op business issues, zodat strategische en operationele successen kunnen worden behaald.

Ontdek meer over ons KT Resolve Coaching Programma.