Portfolio Management in de Cloud

Alle projecten real-time zichtbaar 

Portfolio Manager (powered by KT) is de nieuwste generatie online Project en Portfolio Management dat helpt de KT Project Management processen in de organisatie in te bedden. Daarnaast krijgt het management hiermee de benodigde real-time zichtbaarheid van de prestaties van projecten en programma's om zo het gehele strategische portfolio te beheersen.

Bereikte resultaten 

  • Forbo Movement Systems: 40 strategische projecten binnen de planning opgeleverd
     

Kepner-Tregoe Portfolio Manager

Breng project management naar de Cloud

Deze innovatieve, cloud-gebaseerde software oplossing helpt project managers die getraind zijn in de Kepner-Tregoe methodiek in het gebruik ervan en het op tijd, binnen budget opleveren van projecten.

Naast het plannen en monitoren van individuele projecten direct op het platform, stelt het gebruikers in staat om conflicten te identificeren met betrekking tot benodigde middelen voor meerdere projecten, inzicht te krijgen in project cash flows en project prestaties real-time te monitoren.

Portfolio Manager volgt nauw de Kepner-Tregoe Project Management methodiek, waardoor het eenvoudig is voor project managers om het geleerde in praktijk te brengen en toe te passen op strategische en operationele projecten.

Omdat de de project manager projecten direct op het platform kan definiëren, plannen en de uitvoering ervan monitoren, zijn alle voortgangsrapportages vanuit Portfolio Manager gebaseerd op real-time data. Dit maakt het mogelijk voor management om vlot en effectief besluiten te nemen en de overkoepelende strategie in juiste banen te leiden. Bovendien vermindert het de benodigde raportage inspanning voor project managers. En omdat het web-based is, geeft het een totaaloverzicht van projecten en programma's, onafhankelijk van hoe geografisch en in tijd project managers en het management gescheiden zijn.

Onze klanten ervaren enorme voordelen van de installatie van KT Portfolio Manager gelijktijdig met de gestructureerde uitrol van onze Project Management methodiek.

Neem contact op om te verkennen hoe deze oplossing u, uw team of organisatie kan helpen.

Gerelateerde content