Reduceren Cost of Quality

Maximaliseren van productiviteit

KT Targeted Performance Improvement is een gedisciplineerde aanpak van Kepner-Tregoe, waarmee een organisatie wordt begeleid in het proces van het snel beoordelen en opleveren van verbeteringsvoorstellen in een optimaal portfolio van verbeterinitiatieven. Door middel van gerichte samenwerking zorgen we voor de veranderingen die nodig zijn om de operationele werkwijzen, processen en procedures op een duurzame manier gerealite realiseren.

Behaalde resultaten

  • 47% verbetering in Operationele Efficiency
  • 12:1 ROI binnen 12 maanden — ROI doelstelling met 140% overtroffen
  • 30% verbetering in Productie 
  • 17% verbetering in de operationele efficiëntie, wat zich vertaalde in een besparing van $7.3 miljoen
  • 50% reductie in omsteltijd


KT Targeted Performance Improvement

Verbetering van conversie tijd, kwaliteit en kosten

Wij werken samen met klanten bij het leveren van snelle en doelgerichte veranderingen. Deze aanpak realiseert concrete resultaten door projectgestuurde, operationele verbeteringen die nauw zijn afgestemd op de strategische en operationele behoeften. We gebruiken een proces met vier stappen:

  1. Definiëren: Bereik overeenstemming  over het impactgebied met het management team.
  2. Ontwerp: Dicht de kloof tussen de huidige en de gewenste situatie. Het ontwerp wordt afgestemd met behulp van gedetailleerde diagnostiek waarbij  er steeds open communicatie is met het hele operationele team.
  3. Oplevering: Een portfolio van projecten is opgebouwd volgens een realistische beoordeling van de organisatorische capaciteiten, behoeften en middelen. Indien nodig, worden project management vaardigheden overgedragen aan het team om effectieve uitvoering te waarborgen. De uitvoering wordt bewaakt door middel van een gestructureerde dashboardrapportage. Voor de meer complexe projectportfolio's is software-ondersteuning mogelijk.
  4. Monitoren en Raportage: De voortgang wordt bewaakt door de gezamenlijke projectteams. Extra mogelijkheden voor het inbedden van veranderingen in systemen en procedures worden geïdentificeerd, gepland en uitgevoerd. Tot slot, ontwikkelen we een formeel closeout rapport om de voortgang, veranderingen, geleerde lessen en extra mogelijkheden voor verbetering te documenteren.

Neem contact met ons op  om te zien of deze aanpak voor ook voor U, uw team of organisatie werkt