Operations

 

Het leveren van harde, meetbare resultaten

Onze klanten worden geconfronteerd met grote operationele uitdagingen. Van beperkte middelen, druk op de kosten van de wereldwijde concurrentie tot de continue stijgende klantvraag.

Kepner-Tregoe levert bewezen analyse- en door data gedreven procesverbeterings methodieken. Deze leveren meetbare en duurzame verbeteringen op het gebied van asset optimalisatie, eenheid kostenreductie, kwaliteitsverbetering en veiligheid prestaties. Deze projectmatige verbetering wordt door ons in nauwe samenwerking met u gefaciliteerd.

 

Onze Oplossingen


Asset ManagementKT Step Change

KT Step Change begeleidt uw organisatie door middel van een proces van het nauwkeurig beoordelen van het potentieel voor verbetering. Zodra het optimale project portfolio is geïdentificeerd, ondersteunen wij de implementatie hiervan binnen uw organisatie om een stap te maken die meetbare prestatieverbeteringen oplevert. Dit geeft uw bedrijf een schaalbaar, herhaalbaar proces, dat kan worden toegepast in de hele organisatie.

Business Process Improvement

Breng uw bedrijfsprocessen naar een hoger niveaugebruikmakend van een strategische en systematische aanpak ter verbetering van het ontwerp, de uitvoering en het beheer van uw processen, waarin de klant centraal blijft staan.

Shutdown Excellence

KT biedt kaders voor het optimaliseren van de STO processen, definitie, planning en uitvoering, met bijzondere aandacht voor STO procesbehoeften, Contractor management, en de re-commissioning om vereiste normen en prestaties wederom te behalen.

Analytic Troubleshooting

Verhoog de snelheid waarmee de werkelijke oorzaken van problemen worden gevonden, verminder terugkerende fouten en verbeter het systeem van probleem communicatie. Creer een cultuur van preventie.

Corrective Action Programma (CAPA) voor omgevingen met wettelijke richtlijnen

Door snel en efficiënt de oorzaak van meldingsplichtige afwijkingen te rapporteren, helpen we organisaties om FDA / cGMP compliance te behouden.

Uitvoeren en documenteren van Onderzoeken

Organisaties wereldwijd gebruiken de Kepner-Tregoe processen om de kwaliteit en de snelheid van de voltooiing van onderzoeken te verbeteren en om te voldoen aan de FDA eisen om de documentatie van deze onderzoeken continue te verbeteren.

Safety Process Improvement

KT helpt organisaties barrières te slechten die er in de dagelijkse werkzaamheden zijn ingeslopen bij het creëren van een positieve en ondersteunende veiligheidscultuur​​. Samen met u identificeren we de factoren in de werkomgeving die moeten worden verbeterd, geïnstalleerd of verwijderd. Wij bieden managers en supervisors een toolkit die hen zal helpen beter te begrijpen waarom onveilige handelingen en gedragingen zich voordoen en hoe op een positieve manier veranderingen te creëren.

 

 

 

Gerelateerde content

Reductie van kosten door kritische defecten van
50%
Corning

Verliezen door kritische defecten met 50% verminderd, terwijl de jaarlijkse opbrengst met 13% toenam. Tevens nieuwe records gevestigd voor klanttevredenheid en veiligheid.

Voor mij persoonlijk.....De resultaten van Kepner-Tregoe kunnen gemeten worden in honderden miljoenen dollars.

Robert A. Lutz, Chairman
GM North America, formerly Chairman of Ford of Europe