Managen van problemen

Ontwikkelen van de volgende generatie leiders

Organisaties zien zich voor de taak gesteld om leiders te ontwikkelen die op alle niveaus daadwerklijk problemen kunnen oplossen. KT rust de leiders van morgen uit met de nodige rationele en kritische denkvaardigheden die de basis vormen voor effectief leiderschap en het managen van problemen.

Kepner-Tregoe´s Clear Thinking processen bieden individuen de mogelijkheid om helder te denken, waardoor ze "het kaf van het koren kunnen scheiden" binnen de complexiteit van het bedrijfsleven. Door tot de kern van een probleem door te dringen, kunnen ze de meest complexe uitdagingen voor uw organisatie aanpakken.

Dit geeft leiders de vaardigheid om hun teams te richten op de essentiële kwesties die spelen in uw bedrijf. Een gemeenschappelijke taal en proces zijn essentieel voor een effectieve, efficiënte samenwerking tussen teams, functies en regio´s.

Geleverde resultaten

  • Een grote auto fabrikant vergrootte de management vaardigheid en wist kritische bedrijfsdoelstellingen te halen.
  • Na een fusie, een wereldwijd bedrijf bespaarde $ 1.300.000 op verzekeringskosten het eerste jaar en $ 300.000 in de jaren daarna.
  • Een computerchip fabrikant loste een lang-lopend probleem op en bespaarde daarmee $ 2.800.000 per jaar.
  • Een vinyl fabrikant verhoogde de jaarlijkse productie met een aanzienlijke stijging van de winst.
  • Een voedingsmiddelen fabrikant bespaarde $ 1.300.000 door het verbeteren van de planning en de besluitvorming door team work.
  • Een Amerikaanse bank loste een terugkerend falen in hun systemen op, herstelden hun internationale monetaire uitwisseling cyclus, resulterend in het behoud van miljoenen dollars aan rente-inkomsten.

Problemen aan boord van Apollo XIIIEen verkorte toepassing van Probleem Analyse
Herprint van De Nieuwe Rationele Manager, van Charles, H. Kepner en Benjamin B. Tregoe
 

Onze oplossingen

Problem Solving en Decision Making

Wanneer geconfronteerd met moeilijke problemen, belangrijke beslissingen, en de behoefte aan succesvolle acties, kun je niet gewoon een "best guess" doen en hopen op een positief resultaat. Ingevingen, instinct, en pure intuïtie kunnen af en toe inspirerend zijn, maar ze leiden tot onvoorziene moeilijkheden

Analytic Troubleshooting

Verhoging van de operationele efficiëntie van uw productie-omgeving door gebruik te maken van 's werelds toonaangevende methodiek voor probleemoplossing. Gebruik deze om relevante informatie te sorteren, organiseren en analyseren.

ITSM Problem en Incident Management

Deze workshop biedt een "instapmodel" voor de wereldberoemde processen van Kepner-Tregoe in het hart van ITIL ® Problem en Incident Management. Daarnaast bereidt deze priSM® erkende opleiding je voor op het KT ITSM Problem & Incident Management examen.

Incident Mapping

Kepner-Tregoe Incident Mapping brengt de duidelijkheid die nodig is om de controle te krijgen over grote incidenten. Neem de juiste actie, en voorkom incidenten in de toekomst door het ontwikkelen van een visuele weergavevan van oorzaak-en-gevolg-relaties en het mobiliseren van creatieve samenwerking voor het vinden van oplossingen.

Interesse in het maximaliseren van uw Return On Investment?  Ontdek meer over ons Resultaat model