Human Resource en Leiderschapsontwikkeling

Het creëren van leiders door helder denken

Onze klanten willen op elk niveau in de organisatie leiders ontwikkelen die in staat zijn om teams te leiden. Deze teams dienen gezamenlijk lastige problemen aan te pakken, complexe besluiten te nemen en strategische veranderingen te implementeren.

Kepner-Tregoe´s bewezen, data-gedreven denkprocessen vormen het fundament voor effectief leiderschap. Met deze denkprocessen en de gezamelijke taal die we bieden, verbeteren we de capaciteit van de mensen en stellen we het team in staat gezamelijk helder te denken. Zodra bekwaam, zijn deze leiders in staat de meest complexe problemen waar de organisatie zich mee geconfronteerd ziet, op te lossen.
 

Onze oplossingen


Managen van problemen

We rusten de leiders van morgen toe met de rationele en kritische denkvaardigheden die de noodzakelijke basis vormen voor effectief leiderschap en het managen van problemen. Het resultaat: Helder denk dat prestatie verbeteringen drijft.
 

Program Leader Ontwikkeling (Train-de-Trainer)

Program Leaders worden toegerust om workshops binnen uw organisatie te kunnen leiden. Deze leiders spelen een kritische rol ten aanzien van het ontwikkelen en implementeren van duurzame organisatie verbeter programma´s.

Verander management

Voor het verbeteren van de prestaties van projecten en project managers, leveren we een op feiten gebasseerde en proces georiënteerde oplossing. Als het gaat om prestaties die op tijd en binnen budget geleverd moeten worden, dan is discipline, structuur en samenwerking essentieel.

Proces Facilitator en Coach Ontwikkeling

Dit is waar "war wij weten" verandert in "wat jullie weten". Proces Facilitators en Coaches integreren het gebruik van de KT processen door hun leiderschaps-, coachings- en facilitatie vaardigheden. Als gecertificeerde facilitators en coaches zullen deze leiders hun colleaga´s begeleiden in het oplossen van moeilijke problemen, nemen van moeilijke besluiten, het stellen van prioriteiten en het maken van plannen.

 

Gerelateerde content

Kosten bespaard:
€2.8 mio
Siemens

Het, met behulp van de Kepner-Tregoe denkprocessen, oplossen van een al lang bestaand defect, resulteerde in een jaarlijkse besparing van 2,8 miljoen euro.

Indien de KT processen werden gebruikt, had het uitvoerend management geen behoefte meer in alle details. Vaak was het weten dat er een proces werd gebruikt al genoeg.

Business Executive