Bouw aan de denkende organisatie

Denken: het laatste echte onderscheidende concurrentievoordeel

Het creëren van een duurzaam concurrentievoordeel is nog nooit zo moeilijk geweest. Of bedrijven investeren in technologie, fusies of overnames, wereldwijde expansie of nieuwe producten, de resulterende set van lastige problemen, complexe beslissingen en uitdagende risico’s zal zelfs de beste organisaties en hun leiders uitdagen en onder druk zetten. Dus besteden bedrijven miljarden per jaar om leiders te trainen en te ontwikkelen om het allemaal beter, goedkoper en sneller te kunnen dan de concurrentie.

Maar bent u echt het denken over deze complexe en onvoorspelbare zakelijke uitdagingen binnen uw organisatie aan het ontwikkelen, wetende dat resultaten uit het verleden geen garantie zijn voor de toekomst?

Heeft u vertrouwen in het vermogen van uw organisatie om het beste denken toe te passen op een nieuwe strategische of operationele uitdaging? Zullen uw teams en leiders gezamenlijk denken, over functies en grenzen heen, in de richting van gemeenschappelijke doelen waarbij de klant nog steeds centraal staat?

Of zal de concurrentie daar de eerste in zijn?

 

Van Helder Denken naar de Denkende Organisatie

Het maakt niet uit hoe groot de uitdaging, de belangrijkste factor waarmee uw organisatie kan laten bloeien is think clearly, vooral als de druk hoog is. Thinking Organizations hebben teams en leiders die effectief communiceren over silo's en tijdzones heen. Thinking Organizations kunnen met snelheid en nauwkeurigheid kritieke problemen oplossen en cruciale beslissingen nemen.  Thinking Organizations hebben mensen die weten hoe en wanneer hun analytische denkvermogen te gebruiken, wanneer een beroep te doen op de ervaring en hoe dit als een team te doen.

Laten we eens kijken hoe uw Thinking Organization er uit kan zien:

Het gaat over effectiviteit en efficiëntie.

Bij Kepner-Tregoe, weten we hoe Thinking Organizations te bouwen. Al 50 jaar, hebben de KT Clear Thinking processen duizenden bedrijven in staat gesteld om problemen effectiever en efficiënter op te lossen. Wanneer medewerkers op alle niveaus van een bedrijf dezelfde denk en probleemoplossings processen volgen, is dit het gevolg: verhoging van de kwaliteit, verbeterde efficiëntie en lagere kosten.

Wat wij weten wordt wat jij weet.

KT Clear Thinking oplossingen zijn systematische en humaan, waardoor uw mensen het vertrouwen krijgen om onder druk te presteren. Uiteindelijk richten we ons op het bouwen van de vaardigheden van uw organisatie, zodat toekomstige kansen en problemen snel kunnen worden aangepakt.

Onze processen worden uw kapitaal. We zullen vaardigheden en mogelijkheden overdragen die zich vertalen in een snelle oplossing van het probleem, slimme planning, effective besluitvorming, en voordurende verbetering van management effectiviteit. We kunnen verdwijnen en de lessen blijven.

Hoe ziet uw Thinking Organization er uit? We zullen het u met plezier laten zien.